Ansøg til K101s 2022-forløb

Strøm giver igen 15 unge, spirende kulturskabere muligheden for at få både teoretisk og praktisk indsigt i branchen.

af | 16. jun 2022

Foto: Flemming Bo Jensen
Illustration: Natal Zaks

Det er et sindssygt fyldestgørende indløb i, hvordan man egentlig afvikler kulturarrangementer. Både den process, der leder op til selve afviklingen, men også hvordan det fungerer i praksis. Det synes jeg har været helt vildt indsigtsrigt.

Mia, K101 2021

k101

Foto: Flemming Bo Jensen

Man har virkelig fået nogle kontakter, som man kan trække på, om det så er hinanden eller et ydre led, det er bare kæmpestort, synes jeg.

Sune, K101 2021

Er du en spirende kulturskaber mellem 18 og 30 år, med aspirationer om at gøre en forskel inden for kulturen, er K101 din billet. Efter en stor succes i 2021, hvor 15 deltagere knyttede stærke bånd, er vi nu klar til anden omgang.

K101 er et praktisk funderet forløb, som giver dig mulighed for at opbygge kompetencer inden for kulturskabelse og samtidig udvide dit professionelle netværk.

Som deltager får du konkrete værktøjer og arbejdsmetoder, som derefter skal afprøves på virkelige arrangementer. Vores undervisere tager udgangspunkt i den enkelte deltager, og hvor de er i deres individuelle udvikling.

Undervisningen breder sig over en række relevante emner – fra frivillighed, diversitet og ligestilling i kulturbranchen, til brugen af urbane rum og projektledelse af kulturoplevelser.

Forløbet består af en række brancherelevante oplæg og debatter samt udvalgte ekskursioner , som ledes af en række håndplukkede undervisere. Dertil deltager du i årets Strøm Festival, hvor vi sammen skal arbejde bag scenerne og lære om praktisk festivalafvikling.

Der optages i år 15 deltagere baseret på individuelle ansøgninger. Der lægges i udvælgelsen ikke vægt på erfaring, men på passion og motivation for at udvikle sig personligt og professionelt, samt at bidrage til – og deltage i – et fællesskab.

Alle mellem 18 og 30 år med motivationen i top opfordres derfor til at søge – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, musikalske præferencer, religion eller lignende.

Det er gratis at deltage i K101.

PROGRAM: K101 2022

Forløbet består af en række brancherelevante oplæg, ekskursioner samt involvering i Strøm Festival 2022. Onsdagene afholdes på Kapelvej 44, København, i tidsrummet ca. 18.30-21.30. Der vil være let forplejning.
Lørdagene – dvs. Strøm Festival – afholdes på forskellige lokationer i København og Frederiksberg og vil være af længere varighed (efter aftale) med fuld forplejning.

ONS 03. AUG
Programstart, oplæg m.v.

ONS 10. AUG
Oplæg og debat samt ekskursion

LØR 13. AUG
Strøm Festival lørdag #1

ONS 17. AUG
Oplæg og debat

LØR 20. AUG
Strøm Festival lørdag #2

ONS 24. AUG
Oplæg og debat samt ekskursion

LØR 27. AUG
Strøm Festival lørdag #3

ONS 31. AUG
Oplæg og debat

ONS 07. SEP
Oplæg og debat samt ekskursion

ONS 14. SEP
Sidste oplæg og debat

ONS 21. SEP
Individuelle evalueringer med alle deltagere

ONS 28. SEP
Fælles evaluering, mad og afslutning

NB: Forbehold for dato- og programændringer.

SÅDAN ANSØGER DU

For at søge om optagelse på K101s 2022-forløb skal du sende en ansøgning via formularen på knappen herunder senest d. 5. juli. Vi giver svar senest d. 8. juli.

PS. lad dig ikke skræmme af de mange persondata-erklæringer, vi følger blot EUs uendeligt mange GDPR-regler.

DET PRAKTISKE

Ansøgningsstart: 16. juni 2022.
Ansøgningsfrist: 5. juli 2022 inden midnat.
Ansøgningssvar: 8. juli 2022

For at komme i betragtning til K101 skal du:
1) Udfylde ansøgningen via linket ovenfor. 
2) Deltage i – så vidt muligt – alle ovenstående datoer.

Har du spørgsmål vedr. K101 kan du skrive til k101@strm.dk.

K101 er muliggjort med støtte fra Tuborgfondet
og afholdes i samarbejde med Kapelvej 44.

k101

Foto: Jonas Kirkegaard

Hvis man har den der søgen efter at blive inspireret, så er det her det perfekte sted. Du kommer ned og får en masse viden og så går du herfra med følelsen af, at dine tanker går i en helt anden retning.

Marcus, K101 2021

k101

Foto: Dennis Lehmann