Strøm Mixx 019: Ezy

Lyt til Ezys Strøm Mixx, som går ud til alle, der nyder sommeren, men også sætter pris på en lang nat i trippy omgivelser.

af | 7. jul 2022

Ezy er co-founder af det Københavnske  undergrundsrave Endurance og en del af det københavnske festkollektiv og agency Fast Forward Productions. Som producer og DJ har han gæstet store internationale klubber med sit mix af trippy oldschool techno, low-key goa/psytrance, free tekno og egne produktioner.

De seneste år har han blandt andet udgivet tracks på Fast Forward, BunkerBauer og UTE Recs, og har for nyligt udgivet sin debut-EP, Root Zone, på sit eget nystartede label, Tricky Grain.

Lyt til Ezys seneste mix mens du læser lidt bevingede ord fra manden bag.

For at se denne afspiller skal du acceptere marketing-cookies

Hvem går dit mix ud til?

Mit mix går ud til alle, der nyder sommeren, men også sætter pris på en lang nat i trippy omgivelser, om det er på dansegulvet eller derhjemme. Mixet består af et udvalg af nogle af mine yndlings groovy trance tracks fra 1993 – 2001.

I anledning af, at verdenssituationen er en skandale uden sidestykke, og at det er sommer, har jeg forsøgt at lave et lidt mere opløftende og lidt mindre skummelt mix, som forhåbentlig bringer lidt gode vibes ind i stuerne og samtidig egner sig godt til en morgenfest i solen.

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Det er altid meget inspirerende for mig at rejse til nye lande og opleve hvordan techno-scener og queer-kollektiver bryder frem overalt. Jeg er lige kommet hjem fra Jerevan og spillede tidligere i år i Kyiv og Tbilisi som har nogle helt fantastiske og meget politiske scener.

Det er meget inspirerende at opleve hvordan musikken både skaber stærke sammenhold og modstandskraft, men også kan bruges som et sted at forsvinde hen, når man har brug for en pause fra den verden vi lever i. 

Hvad fylder i dit professionelle liv lige nu? 

For tiden bruger jeg meget tid i mit studie, hvor jeg roder rundt med mine gamle synthesizere og forsøger at færdiggøre en del tracks til en kommende udgivelse på mit nye label.

I maj måned udkom min første EP endelig på vinyl. Det har været en drøm i mange år at lave det hele og udgive den selv og det lykkedes endelig 🙂

Desuden spiller jeg en del og har blandt andet lige spillet lukkesæt på Bassiani med min bror og hele Fast Forward crewet – det var en kæmpe oplevelse <3

En stor tak til Ezy for både mix og ord ❤︎

Følg Ezy på Instagram, Bandcamp og/eller Soundcloud.

 
 

 

Tracklist

Alegria – Heavisideschicht 2

Tarsis Feat. DJ Aze – Toxication

Jupiter 8000 – Saturn

Son Kite – Where’s My Drum?

Yumade – Onion Sex

Paps – 2000 Hands (Son Kite Remix)

Eat Static – Monstro

Logic Bomb – Earth Orbit (Original)

Intact Instinct – Are You Chicken Ma

Haldoliom – Teutonik

Spindrift – Breakpoin

Eat Static – Implant

Sibilant – It’s A Napp

Hyper Nation – Visual Imagination

Deviant Electronics – Catacomb

Dyk ned i serien af Strøm Mixx her.