Video: Audio//Visuel med Schacke, SØS Gunver Ryberg og MR IRL

Vi markerer starten på Strøm Festival 2020 med tre audiovisuelle værker, som efter dagens premiere i Dagmar Teatret nu kan opleves online.

af | 12. aug 2020

Den verserende corona-krise har tvunget mange af os til at gentænke helt basale aspekter af vores liv. Dette gælder ikke mindst musikerne, hvis levebrød og kunstneriske platform midlertidigt er blevet taget fra dem.

Med Audio//Visuel giver Strøm en platform til tre af den elektroniske scenes mest interessante navne – Schacke, SØS Gunver Ryberg og MR IRL aka Natal Zaks – til at sætte lyd og billede til deres oplevelse af tiden under isolation – og ikke mindst optegne de første konturer af, hvad der kommer til at forme os på den anden side af krisen.

Oplægget til de tre kunstnere var simpel: Skab et audiovisuelt værk baseret på et originalt track, du har komponeret under krisen. Udstyret med en pose penge fra Strøm har de derefter fået fuld kunstnerisk frihed til at skabe et værk, præcis som de vil have det, i samarbejde med de mennesker de ville.

Friheden afspejler sig i den grad i de tre vidt forskellige værker, som efter en eksklusiv verdenspremiere i Dagmar Teatret tidligere i dag nu også kan opleves her. For den optimale oplevelse anbefaler vi, at de ses og høres på en stor skærm og ikke mindst med tilhørende god lyd.

God fornøjelse!

Schacke – Miss Quarantina

Musik: Schacke

Video: Schacke og Anna Gunvor Hyttel 

SØS Gunver Ryberg – Doing our best is no longer good enough

Musik: SØS Gunver Ryberg

Video: Push 1 stop (push1stop.com)

Natal Zaks – Mr. IRL Synthesized Emotion

Musik: Natal Zaks

Video: Natal Zaks og Anton Iversen.

 

Fra os hos Strøm skal der lyde en stor tak til vores partnere og bidragsydere hos Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Heineken, Tuborgfondet, William Demant Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.