Video: Portræt og masterclass med ELOQ og Lille Høg

Kom med bag scenerne hos to af landets dygtigste musikproducere, når vi møder ELOQ og Lille Høg i deres respektive studier.

af | 13. aug 2020

De seneste måneders delvise nedlukning af det danske samfund har medført en masse udfordringer for folks sociale såvel som professionelle liv. Men tiden har også givet os mulighed for at trække stikket og reevaluere flere aspekter af, hvordan og hvorfor, vi gør, som vi gør.

Dette gælder også to af landets dygtigste musikproducere, ELOQ og Lille Høg. Pandemien og den medfølgende isolation har givet tid til fordybelse og eksperimenter, som har haft stor indvirken på de tos fremgangsmåde og musikalske output.

Vi har mødt de to i deres respektive studier til en snak om isolation, kreative benspænd og legen med den elektroniske lyd. I de to første videoer lærer vi vores hovedpersoner lidt at kende, inden det for alvor bliver teknisk og vi nørder igennem med to gange masterclass.

Husk, at du i aften har mulighed for at møde de to producere, når vi fortsætter snakken i H15 kl. 18 – læs mere her.

God fornøjelse.

Portræt af ELOQ og Lille Høg

Masterclass med ELOQ og Lille Høg

 

Fra os hos Strøm skal der lyde en stor tak til vores partnere og bidragsydere hos Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Heineken, Tuborgfondet, William Demant Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.