Direkte til december: Sham smider det seneste Strøm Mixx i serien og dedikerer det til “de smil vi sender ud til hinanden på dansegulvet, hvor vi føler os lidt ekstra lækre.”

Sham siger, at mixet minder om settet inden lukkesettet drøner igang. Hård hypnose, rå techno og sexede trance-elementer <3<3<3

For at se denne afspiller skal du acceptere marketing-cookies

Hvem går dit mix ud til?

Den her mix går ud til de smil vi sender ud til hinanden på dansegulvet, hvor vi føler os lidt ekstra lækre. Den minder om settet inden lukkesettet drøner igang, det er sådan jeg kan beskrive stemningen i mixet bedst. Flabet hurtigt, men også super lækkert.

Hvad inspirerer dig?

Jeg er rigtig meget inspireret af den mere legesyge tilgang, som jeg fundet i djsne i København for tiden. I mit tilfælde kører jeg som regel rå techno som har trance-elementer, hvor jeg blander en række forskellige subgenrer inden for techno og trance, som jeg prøver at sammenflette til en ret specifik hypno-lyd, jeg synes lyder ekstremt sexet i min optik.

Det har været en anelse svært at lade mig selv give lov, da jeg har været bange for at jeg piske en ret destruktiv stemning op i musikken, men det har vist sig nemlig at være det modsatte – det handler bare om ens tilgang til musikken og lade sig selv eksperimentere med det.

Jeg har bare valgt at give mig selv lov at være mere drilleagtig og mindre perfektionistisk, når jeg spiller. Man må jo gerne.

Hvad sker der i dit professionelle liv for tiden?

Lige nu for det meste er jeg igang med at bygge videre på den stil, jeg er igang med at udvikle for mig selv.

Desuden er jeg så småt ved at gøre mig klar til nogle gigs, der er ved at komme nu her og i det nye år. 

En stor tak til Sham for både mix og ord ❤︎

Følg Sham på Instagram og/eller Soundcloud.

Tracklist

Dyk ned i serien af Strøm Mixx her.