Den 5. februar inviterer Strøm i samarbejde med Art Music Denmark og Musikhuset København til Lydskatten åbnes!

I anledning af komponisten Gunner Møller Pedersens 80-års fødselsdag 5. februar sætter Strøm og Art Music Denmark i 2023 særlig fokus på levendegørelsen af hans rumlige musik og elektroniske studiearbejde. Dette gøres med en opførelse af fem af hans værker, der vil kunne høres i forskellige dele af Musikhuset København.

EVENT-LINK: https://www.facebook.com/events/504597078475695

PROGRAM
kl 14: Fødselsdagsfejring med musik, hvor det vil blive muligt at høre stykket Februar fra værket Et Lydår samt få sig et glas koldt at drikke.

Kl.15.00 / 16.00 / 17.00: Fremførsel af udvalgte elektroniske værker af Gunner Møller Pedersen. En billet giver adgang til én af de tre runder afspilninger i det valgte tidsrum, hvor følgende værker fremføres:
Som Ild og Vand (varighed ca. 20 minutter)
Da Niente (varighed ca. 15 minutter)
Føniks (varighed ca. 15 minutter)

Lydskatten Åbnes! er produceret af Strøm i samarbejde med Art Music Denmark og Musikhuset København. Projektet er støttet af Augustinus Fonden.

Lydskatten Åbnes! er en del af Lydskatten – det levende arkiv, som er et projekt igangsat af Strøms direktør, Frederik Birket-Smith, i samarbejde med Gunner Møller Pedersen og Fuzzy.

Lydskatten – det levende arkiv arbejder for at redde, fremtidssikre og formidle danske lydpionerers arbejde. Lydskatten – det levende arkiv er støttet af Art Music Denmark og Dansk Komponistforening.

gunner møller pedersen

Strøm har gennem mange år samarbejdet med Gunner Møller Pedersen om bl.a. genudgivelser, lydinstallationer og lydhistorisk arkivopbygning. Se flere artikler her.

Foto: Frederik Bentsen