Strøm Mixx 018: DJ Algorythm

Lad Ved Siden A-resident DJ Algorythm fylde dig med eklektiske klubvibes i tide til en forlænget weekend.

af | 2. jun 2022

DJ Algorythm er kendt som en eklektisk klub-DJ, der kombinerer en bred vifte af genre som house, techno, dekonstrueret klubmusik og ultrapop til et unikt udtryk. Et udtryk, som også går igen i dette Strøm Mixx.

Hvis hun ikke står bag pulten på din lokale yndlingsklub – for eksempel Ved Siden Af, hvor hun er resident – er hun muligvis igang med at hoste en af de ikoniske sexpositive Bedside-fester.

Artiklen fortsætter under mixet, hvor DJ Algorythm selv har ordet.

Hvem går dit mix ud til?

Alle de queers i mit liv, der bekræfter mig i, at det normative samfunds forventninger og værdier ikke er noget for mig.

Mit mix går ud til alle mine venner. Jeg savner dem meget disse dage, da jeg har fået nye jobs, så jeg skal være virkelig omhyggelig med at strukturere min tid.

Også skud ud til de dygtige københavnske producere, hvis sange er med i mit mix – I er så seje <3

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Jeg bliver inspireret når jeg er opladt af andre menneskers energier og gennem oplevelser. Jeg kan virkelig mærke, at sommeren er på vej, for byen vågner op og folk bliver meget mere aktive, der sker ting rundt omkring hele tiden. Solskin, varme og det at være udendørs og i kontakt med andre, vækker mine sanser, og jeg glæder mig til en sommer fyldt med musik, dans og trips samt sensuelle og taktile fornemmelser.

At facilitere seksuelle rum og oplevelser er også ren foder for min kreativitet, og noget, som jeg gør både gennem mit arbejde med Bedside Productions og i den sexshop jeg arbejder i på Vesterbro.

Hvad fylder i dit professionelle liv lige nu? 

Jeg har fået nogle anderledes bookings i kalenderen, som jeg ser frem til og går og forbereder mig på – blandt andet skal jeg spille til ManiFest (DK’s største fetish/sexpositive event) inde i Pumpehuset. Jeg kan rigtig godt lide at lave sets til andre anledninger, hvor det ikke nødvendigvis er det at danse på dansegulvet, der er i fokus.

Jeg håber på at arrangere flere sexpositive fester med Bedsides Party gruppe snart igen. Det er et helt unikt queer-rum vi formår at skabe. Jeg lever stadig højt på vores sidste fest på Ved Siden Af, hvor vi prøvede at spille nogle andre genre end techno.

Der blev spillet alt muligt forbudt musik hele natten, og det fungerede rigtig godt i en seksuelt ladet kontekst. Aldrig har jeg spillet for et så oplagt og energifyldt dansegulv –  det var virkelig en oplevelse.

Jeg får og har en enorm trang og følelse af, at jeg har noget musik, der skal ud af mig,  men jeg har ikke meget erfaring med at producere på computer endnu, og jeg bliver overvældet af alle de muligheder, der er i Ableton, så det føles ikke intuitivt på samme måde, som det har gjort for mig at synge og spille instrumenter gennem min baggrund indenfor rytmisk musik. Jeg håber på, at jeg får tid en gang i efteråret til at gå i deep focus mode og fordybe mig i produceringen, så jeg kan få en bedre fornemmelse og udtryk i det.

En stor tak til DJ Algorythm for både mix og ord ❤︎

Følg DJ Algorythm på Instagram og/eller Soundcloud.

 
 

 

Tracklist

Himera – Broken Friendship Bracelet [unseelie]

Dark Sky – Imagin [Monkeytown Records]

Erosion Flow – Syvv [3024]

J Sliwa – Body Mind Progress [THRDEYEVSN]

SFire – Sfire 7 [Ultramajic]

HEDO HYDR8 – Mass Bleach [ANBA]

Ingrate – Deceived [Anyines]

jjjacob – Solitary Defeat [Petrola 80]

Namasenda – I Could Die [YEAR0001]

Life Sim – Olive Quarter Eva

Avoid – Are U Counting? [Caress]

Cecilie Penney – Catch On [SØNTH records]

Hasfeldt – Untitled (unreleased)

Nikki Nair – It Goes [DIRTYBIRD]

Koreless – TT [YOUNG]

opholus – Ano

ambient tweets – mishmishma (the apricot song)

SSIEGE – Paradise Channel [YOUTH]

KABLAM – DJ Hay!

Murlo – Evaporate [Coil Records]

Animal Collective – Daily Routine (Phaseone Remix)

Loxy, Resound – Paradigms [Metalheadz]

i will go down with this ship – the softest grl

Bby Eco – Care For You [LUSTRE]

TEEN – Pls (Emily Glass Remix) [Illegal Data]

Anima – Fairy [High Heal]

boygirl – LOVEME

Dyk ned i serien af Strøm Mixx her.