Strøm Mixx 015: Angel Wei

Angel Weis mix er dedikeret til "folk, der ikke kan styre deres temperament, folk der aldrig kunne finde på at slå igen, og små børn, der går til guitar hjemme hos deres venner."

af | 17. mar 2022

Joakim aka. Angel Wei har ild i mange projekter, men er af mange nok bedst kendt som den ene halvdel af den elektroniske duo First Hate. Hertil spiller han som DJ, ofte i selskab med Atusa – sammen kaldt Angel & Atusa.

Strøm har nu fornøjelsen af at præsentere Angel Wei som 15. selector i rækken af Strøm Mixx, som vi synes du skal give et lyt mens du lærer ham lidt at kende i interviewet herunder.

Kan du beskrive dit mix kort? Hvad håber du på, at man som lytter tager med?

Da jeg gik i 1. klasse fik jeg en stor spansk guitar af min plejefamilie og begyndte at lære at spille guitar hjemme hos en ven på Blågårds Plads.

Efter et års tid tog min far os begge med på stranden og glemte tiden, hvilket førte til, at min vens far fik et flip og begyndte at råbe og skubbe til min far, som aldrig kunne finde på at slå igen.

Og så stoppede jeg med at gå til guitar.

Mit mix er et mildt og venligt mix af sange og artister, jeg selv lytter til og spejler mig i, og som (næsten) alle sammen bruger lyden af guitar på den ene eller anden måde.

I løbet af mixet har jeg sneget et par nye remixes ind og fået lov til at premiere endnu ikke udgivede sange fra Organ Tapes, Dove og Ryong ( ! ^<

Jeg vil gerne dedikere mit mix til folk, der ikke kan styre deres temperament, folk der aldrig kunne finde på at slå igen, og små børn, der går til guitar hjemme hos deres venner.

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Foråret der er på vej, at lære nye personer at kende og prøve nye ting.

Man gror hurtigt fast i de måder, man gør tingene på, og idéer om, hvem man er. Lige for tiden er jeg ret optaget af at prøve at ryste noget af det af mig og se, hvem man også kan være.

Rent musikalsk er jeg meget inspireret af rolig og fredsfyldt musik, der rummer kaotiske elementer, eller sange, der lyder som om man afspiller flere forskellige YouTube-videoer oven i hinanden på en god måde.

Hvad fylder i dit professionelle liv lige nu? Hvilke projekter arbejder du på for tiden?

Sidste år udgav jeg solomusik for første gang nogensinde og begyndte samtidig at dj’e, skrive essays og skrue op for min kreative produktivitet generelt.

I år prøver jeg at spille live med mit soloprojekt nogle forskellige steder – bl.a. på Hotel Cecil for Ydegirl den 7. april og til CPH:DOX i Lille Vega den 3. april, hvor jeg også deltager i en paneldebat om digitale teknologier og mentalt helbred. Jeg har også et nyt musikprojekt i støbeskeen med mine venner Ryong og Stine, som jeg glæder mig meget til at dele en dag, og måske kommer der også en udgivelse med kunster og ven Eliyah Mesayer, som jeg løbende arbejder sammen med. Ellers bruger jeg det meste af mine dage for tiden på mit band, First Hate – vi udgiver vores nye album den 27. marts på Escho (DK) og Cascine (US)! ^0^

En stor tak til Angel Wei for både mix og ord ❤︎

Angel Wei på Instagram / Soundcloud / Linktree

 
 

 

Tracklist

Tohij – Seagul

M.I.A. – Sunshowers (Angel & Atusa’s FS Green Mashup)

Henry Macini – Sunflower (by Pekoapri) yt rip

Elias Bender RØNNENFELT(덴마크), 초록은 미안하다 Green Is For Sorry [Escho]

Organ Tapes – All Disappear With The Length Of A Rope yt rip part 1

Chrxstal Sarah – Shape

lau shek wah – baby j will kick u flip

Kittysol – Flagrant Hours [Yegorka]

Destiny’s Child (Melanie Faye Cover) yt rip

Dove – Atashi Karada [Yegorka]

7038634357 – Sugararmor X Nobody Calls Me When I’m Lonely (Angel Wei Mashup)

Organ Tapes – All Disappear With The Length Of A Rope yt rip part 2

Joseph Shabason – Forest Run

Fauness – Am I Ready [Abîme]

unknown tuvan artist throatsinging yt rip

聶顰 一個師傅三徒弟

JPEGMAFIA – Feel The Frail feat. Helena Deland

Elysia Crampton – Grove ft. embaci

Ryong & Eva Tind – Sirens

Lyt til forrige Strøm Mixx med Schacke her.