Fast Lytter: Dee Brown

Fast Lytter er tilbage med nye tracks på listen. DJ og pladeselskabsejer Dee Brown har gravet sine 30 yndlingstunes frem til dig.

af | 25. okt 2022

Lige siden han var 14 år har Dee Brown bidraget til den danske undergrundsdansemusikkultur som kurator, promotor, pladeselskabsejer, radiovært og DJ bag projekter som Creak Inc., Copenhagen Underground Posse, SydhavnsGade, Manna Thursdays, Dunkel Radio og Søndagsvenner – og senest klubinitiativet All We Need, der skaber rum til dans og sjælfuld musik i det københavnske natteliv.

Foruden de 30 numre har vi bedt Dee Brown besvare tre simple spørgsmål. Læs og lyt med her.

Beskriv din playliste med tre ord?

Gritty weirdo grooves!

For at se denne afspiller skal du acceptere marketing-cookies

Hvad har du optur over for tiden?

På et menneske-plan har jeg så optur over at mine nærmeste er dem der inspirerer mig mest. Det er godt nok en blessing jeg ikke tager for givet.

Musikalsk har jeg optur over igen at bidrage til den lokale klub, danse- og housekultur i samarbejde med to fantastiske mennesker, Marie Kaae og Mikkel Okine, under navnet All We Need.

Dansemiljøet i den københavnske housekultur, Fuse Points søndagstimer og jam på Union KBH og Rosa Malunas onsdags house sessions på Folkets Hus er altid opturs garanti. Tak for jer.

Udover mennesker, dans og musik har jeg sindssygt optur over at nørde ud for tiden. FromSoftware’s genistreg Elden Ring på PS5Summoning Salt’s speedrun historie dokumentarer på YouTube og seneste sæson af Dimension 20’s Dungeons & Dragons kampagne, A Starstruck Odyssey.

Hvad var din seneste store musikoplevelse?

Errol fra Touching Bass på Panorama Bar til Lakuti og Tama Sumo’s ‘Your Love’ residency. Det var min første gang på Panorama Bar og det levede op til alle forventninger og mere til. Det er længe siden jeg ikke har kunne forlade et dansegulv før fødderne fysisk måtte give op. Stemningen, lyden, lyset og musikken gik op i en højere enhed. Måden han smed Bilal’s ’Sometimes’ på kl. 04:30 om morgenen efter at have vævet sig omkring UK garage, deep house, broken beat og disco var et dansegulvs moment jeg nok aldrig glemmer. Derudover spillede Lakuti et fuldstændigt perfekt opvarmnings set derinden med soulful evergreens såsom Kerri Chandler’s ‘The Shelter’ og Louie Vega’s remix af ‘Rocket Love’.

Tak til Dee Brown. Har du ikke fået nok, kan du finde ham på Instagram

Vil du også have 30 friske tracks kurateret af et menneske hver måned?
Følg Fast Lytter her.