Strøm Mixx 017: Malte Sanggaard

Dugfriskt Strøm Mixx lige ud af 8000 Aarhus, hvor Malte Sanggaard gennem en årrække har været primus motor på en masse events.

af | 5. maj 2022

Malte Sanggaard har de seneste år fyldt især Aarhus med et eklektisk mix af musikalske events, bl.a. som bagmand i organisationen Favourite Things,

Hans forårsbebuder af et Strøm Mixx bevæger sig primært i den dansable ende af house-genren, og kan passende nydes langt ind i weekenden.

Artiklen fortsætter under mixet, hvor Malte selv har ordet.

Hvem går dit mix ud til?

Mit mix går ud til min musikalske familie, og er for mig et mix, der indikerer tid til selvkærlighed, gode tider og forskellige stemninger, sådan som et skifte mellem årstider typisk opleves for mig.

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Forårsoptimismen er min største inspiration lige nu. Det gør bl.a., at jeg genfinder glæde for musik man kan bevæge sig til. Jeg bevæger mig i hvert fald selv til meget af den house musik, som jeg spiller i mixet. 

Jeg bliver altid mere inspireret eller ramt af musik hvis jeg kender artisten eller hvis vores veje blot har krydset hinanden. Det gør det nemmere for mig at forholde mig til musikken når jeg kender personen bag. Det er der et par eksempler på i dette mix. 

Ellers så er jeg ret klar på sådan nogle positive life quotes, som jeg gemmer til mig selv på min Instagram for tiden – haha! 

Hvad fylder i dit professionelle liv lige nu? 

Jeg øver mig i at dedikere min tid til projekter og personer, som jeg har fysisk i nærheden og som giver god energi, stimuli eller vækker inspiration. Når det lykkes ser jeg at døre åbner sig, både professionelt og privat, eller det flyder ofte lidt sammen for mig. Jeg kan nemlig bedst lide at arbejde med personer som jeg også har en god relation til. 

Ved siden af mit studie, Music Management, som jeg færdiggør til sommer, driver jeg en eventorganisation kaldet Favorite Things, hvor jeg afholder klub -og koncertaftener på forskellige venues samt nogle showcases på festivaler, primært i Aarhus og København. Vi har netop haft første klubevent siden engang før første lockdown. Det var ret fantastisk og giver en følelse af, at vi først lige er startet. Jeg håber I vil følge lidt med i projektet. 

En stor tak til Malte for både mix og ord ❤︎

Følg Malte Sanggaard på Instagram og/eller Mixcloud.

 
 

 

Tracklist

Inc. – nariah´s song 

Mallard – Transparent 

2 Bit Crew – Dub 

Alfredo92 – Katos Tranquilizer 

Adam Pits – (Central Remix) 

Forte – Flip (DJ Popup Remix) 

Jovonn – Not The Way 

Ash Lauryn – Life Is Back (Kai Alcé Life Is Sweet Interpretation) 

Patrice Scott – Soulfood 

Bryony Jarman-Pinto – Sour Face (dego Remix) (Instrumental) 

Kamuflars – Kveldsol (Telephones´ MOLO Sunrise Remix)

Cinthie – Organ 

Lattice – Botanica (CK & Central Remix) 

Boo Williams – Eternal Mind 

Ben Hauke – Aint Bad 

Fruity Loops – Share The Love 

Sonny – Transient Feeling (Manmade Deejay Remix)

Dyk ned i serien af Strøm Mixx her.