Strøm Mixx 014: Schacke

Mix og interview med Schacke, som serverer cute og chill after hour vibes.

af | 17. feb 2022

Foto: Gabriel Rousseau

International techno DJ og local legend Schacke er gået soft i sit nye Strøm Mixx, der serverer after hour vibes og house realness.

Han har også været så sød at sætte lidt ord på både mix og tilværelsen nu og her. Det finder du under mixet.

For at se denne afspiller skal du acceptere marketing-cookies

Kan du beskrive dit mix kort? Hvad håber du på, at man som lytter tager med?

Jeg har været lidt på et soft trip her på det sidste. Mixet er min fortolkning af en cute og chill afterhour vibe, numre der har betydet meget for mig på det sidste. Tendensen har været meget at det hele skal være hurtigere og hårdere hele tiden og det er overhovedet ikke der jeg er personligt lige nu. Jeg føler vi har brug for mere kærlighed og varme i klub musikken, specielt efter alt det lort der er sket i løbet af de sidste par år. Jeg har virkelig ikke brug for mere dystopisk noia techno lige nu. Jeg er også lidt i en periode hvor jeg har brug for at vise nogen af de andre ting jeg kan med musik, så der kommer nok en del mixes og numre med meget forskellige stemninger og genrer i år.

Hvad inspirerer dig for tiden? 

Mine dejlige venner, min nye lejlighed og studie, New York, Milano, minimal techno, reggaeton, morgenfester, sex, rusmidler, fashion, kærlighed, George Michael, Madonna, Pet Shop Boys, min musiksmag for 10 år siden.

Hvad fylder i dit professionelle liv lige nu? Hvilke projekter arbejder du på for tiden?

Jeg er blevet ret glad for at lave musik til modeshows, har lavet for 3 forskellige nu og har flere planlagt. Det er en fed måde at få opgaver på og det udfordrer min kreativitet på en ny måde. Jeg fortolker deres kreative vision igennem nogle referencer og tilføjer min egen verden til det og så får jeg god løn og gratis tøj for det, så jeg brokker mig ikke. Det giver også en god sikkerhed i disse tider hvor det er ret risky at afhænge 100% af at spille gigs. Udover fashion arbejdet så er jeg i gang med at færdigøre mit album som udkommer på Instruments Of Discipline i år, vi er blevet enige om at udgive det på CD og bånd til at starte med, fordi der er så lang ventetid på vinyl produktion for tiden. Udover det så bliver der bare lavet en masse musik, jeg føler mig inspireret på en måde jeg ikke har gjort i lang tid så jeg tænker bare der skal produceres og udgives så meget så muligt i år.

En stor tak til Schacke for både mix og ord ❤︎

Schacke på Facebook / Instagram / Soundcloud

 
 

 

Tracklist

1. Chris & Cosey – Allotropy 1st Movement
2. Buttechno – Dubber Funk
3. Akufen – Skidoos
4. Steffi – Kill Me (Crushed Soul Mix)
5. Sapphire Slows – Can I Get Out Of This Silence
6. Cassy – The One
7. T++ – Audio 1995 #8
8. Motor – Untitled
9. Pender Street Steppers – Temple Walk
10. Dj Plead – X5
11. Quentin Harris – My Joy (Instrumental)
12. Todd Edwards – Face My Heaven
13. Luomo – Tessio

 
 

 

Lyt til forrige Strøm Mixx med My Gander her.