Hvordan opbygger man et netværk i kulturmiljøet? Hvordan forlænger man en blob-lyd en trillion år?

Hvordan opbygger man et netværk i kulturmiljøet? Hvad skal man tænke på, når man skal sammensætte et musikprogram til en festival? Hvordan lyder en blob-lyd, når den bliver forlænget i en trillion år i hænderne på DJ HVAD?   Det var nogle af de spørgsmål, som årets K101-hold fik svar på i løbet af de Read the full article...

af | 6. okt 2023

Hvordan opbygger man et netværk i kulturmiljøet? Hvad skal man tænke på, når man skal sammensætte et musikprogram til en festival? Hvordan lyder en blob-lyd, når den bliver forlænget i en trillion år i hænderne på DJ HVAD?

 

Det var nogle af de spørgsmål, som årets K101-hold fik svar på i løbet af de sidste par måneders undervisningsforløb.

 

Onsdag den 27. september 2023 var sidste undervisningsgang på Kapelvej for dette års K101’ere. Tak til de 15 unge deltagere.
Udover at have båret højtalere og justeret pladespillere og lært at lave lyd i et propfyldt kørende metrotog var K101’erne blandt andet på ekskursion i Cisternerne for at lære om location-scouting og et smut forbi DJ HVADs studie for blandt andet at se, hvordan man skærer i plader og arbejder med lyd.
Tak til Kapelvej 44, tak til Tuborgfondet, og tak til alle vores megafede og inspirerende undervisere samt især jer, der tog del i K101 årgang 2023.
Der er selvfølgelig en ny ansøgningsrunde til næste år.
K101 er Strøms opkvalificeringsprogram for unge musik- og kulturentreprenører mellem 18 og 30 år; et praktisk funderet forløb i august og september med ugentlig undervisning og aktiviteter samt et særligt fokus på Strøm Festival.