BILLETSALG ÅBNET – KØB BILLET HER.

Hvordan ser det ud, når tre af Danmarks mest banebrydende artister får frie tøjler til selv at skabe billedsiden til deres musik? Det har vi inviteret Albertslund Terror Korps, Tobias Rahim og Erika de Casier til at finde ud af.

De har i flere måneder arbejdet sammen med hver deres hold af visuelle artister efter eget valg, som vil blive præsenteret løbende her på siden for at lave hvert deres unikke audiovisuelle værk.

Værkerne kan opleves denne ene gang på Imperials 142 kvadratmeter store skærm i en one-off oplevelse af en anden verden. Efter visningen kan du få et yderligere indblik i artisternes proces, når Krede kendt fra blandt andet D’Store MIx interviewer de tre musikere.

Dørene åbner 20.45 og forestillingen starter 21.15.

[OBS]
Adressen har desværre begrænset tilgængelighed for mennesker som benytter kørestol eller har svære funktionsnedsættelser i benene. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål.

Kunstnere

Albertslund Terror Korps, Erika de Casier og Tobias Rahim

Dato

11. august

Tidspunkt

20.45 - 22.45

Lokation

Imperial Bio

Pris

245 kr. inkl. moms

Billet

Livestream

Max kapacitet

Strøm Festival er muliggjort med støtte fra Statens Kunstfond, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.

STRØM  FESTIVAL  2020  STRØM  FESTIVAL  2020  STRØM  FESTIVAL  2020  STRØM  FESTIVAL  2020  STRØM  FESTIVAL  2020  

Robert Henke: Lumière III

Robert Henke: Lumière III

BILLETSALG ÅBNET – KØB BILLET HER. Præcisionslasere og elektroniske lydflader smelter i tredje installation af Robert Henkes genredefinerende Lumiere-værksserie sammen til et overvældende bombardement af de fysiske sanser. Robert Henke beskriver selv værket som...

MegaMix96

MegaMix96

Danmark har en absurd stærk og divers elektronisk musikscene. Den fejrer vi med en vanvittig, 96 timers uafbrudt tour de force rundt i alle afkrogene af den elektroniske musik, når vi inviterer 48 DJs til at fyre op for, hvad der kommer til at blive Danmarkshistoriens...