Strøm Live: DāM-FunK (US)

Dato

09.08.2018

Tidsrum

19.00-22.00

Sted

KPH Volume

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Sexet funk direkte ud af Californiens sol. Få din lilla velour på og smør øregangene med lyden af den sprødeste mand i spillet: Dâm-Funk.

DāM-FunK
Damon ‘DāM-FunK’ Riddick er indbegrebet af funk. Lige siden han debuterede med singlen Burgundy City hos det legendariske L.A.-baserede label Stones Throw i 2008, har Dam Funk været en af genrens mest lidenskabelige missionærer, og gennem sine ugentlige klubaftener Funkmosphere har han været en vigtig spiller i at udvikle genren. For DāM er funk en livsstil – lige siden har begyndte med musikken, har han været målrettet mod at gå ‘full funk’-vejen og kæmpet for at at lave musik på sine egne vilkår. Som han udtrykker det: »funk er en underdog, det sorte får i den sorte musik« – og hvis det er sandt, så er DāM-FunK hyrden.

Golden Ivy
Den Malmø-baserede producer Ivar Lantz har formet sin egen excentriske lyd som soloartist under aliaset Golden Ivy, samt gennem samarbejder med Prins Emanuel på duoens eget pladeselskab Fasaan Recordings. Ved at benytte sig af simple lo-fi teknikker, sætter Ivar fokus på varmen i trommemaskinerne, og tvinger synthesizerne til at komme med funky, downtempo grooves og fredfyldte tropiske new age ballader.