Premiere: Audio//Visuel m. Schacke, SØS Gunver Ryberg og MR IRL

Dato

12.08.2020

Tidsrum

19:00 - 21:00

Sted

Dagmar

Corona-krisen har påvirket alle dele af vores liv og taget hårdt på mange. Men krisen indeholder også et stort potentiale til forandring: Den tvungne pause har slået os ud af vores faste rytmer og tvunget os til at reevaluere alle dele af vores liv. Dette gælder ikke mindst for musikerne, hvis levebrød og kunstneriske platform midlertidigt er blevet taget fra dem. 

For at undersøge krisens konsekvenser og potentiale har Strøm inviteret tre af Danmarks mest markante elektroniske artister – SØS Gunver Ryberg, Schacke og MR IRL aka Natal Zaks – til at skabe tre unikke audiovisuelle værker baseret på originale numre komponeret under krisen. Artisterne har derefter selv samarbejdet med en række selvvalgte videokunstnere, og i samarbejde har de udviklet et samlet værk. Med værkerne forsøger vi at sætte lyd og billede til musikernes oplevelse af tiden under isolation – og ikke mindst optegne de første konturer af, hvad der kommer til at forme os efter krisen.

Til premieren får du mulighed for live at se og høre de færdige værker i helt særlige omgivelser. Derudover møder du artisterne, og får lov til at høre deres tanker om processen fra start til slut, samarbejdet med kunstnerne og værkerne i sig selv. 

Link til billetter: Kommer snart!

  • Lokation: Dagmar Biografen 
  • Tidspunkt: Onsdag d. 12. august kl. 19
  • Lineup: Schacke, SØS Gunver Ryberg og MR IRL (Natal Zaks)

Om Strøm Festival: 

Strøm har i 13 år i træk fyldt byens rum i København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger alt fra åbne pladser til mørke natklubber – fra monumentale kirker til offentlige gader. Alt sammen for at skabe banebrydende oplevelser med elektronisk musik. I år er det pga. coronakrisen af gode grunde en smule anderledes, men det stopper os ikke fra at skabe nye koncepter og begivenheder.

Strøm Festival 2020 foregår fra d. 12. – 15. august 2020 – både fysisk og digitalt.

Tak til vores partnere og bidragsydere Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Heineken, Tuborgfondet, William Demant Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.