Tag dine børn med til en festlig tur i svømmehallen, når Strøm og DGI Byen inviterer til baderave med brasiliansk musik og dans for børn op til 10 år.

Carla Schack og Benjamin Vinding (Mestre Espiga) skaber sammen en varm og legende stemning for jer alle sammen med udgangspunkt i brasiliansk musik og kultur.

Festen starter med en sjov opvarmning fyldt med dejlige trommelyde og varme rytmer, som gør os klar til sammen at lære samba- og capoeira-trin. Herefter står den på fælles leg, hvor vi slipper trinnene og den sidste energi løs til lyden af brasiliansk musik.

Vi starter kl. 16 og slutter kl. 17:30, og billetter købes online via følgende link:

Barn kr. 60,-; https://dgi-byen.halbooking.dk?holdnr=4475

Voksen kr. 75,- ; https://dgi-byen.halbooking.dk?holdnr=4476

Husk at medbringe dit festligste badetøj og yndlings badehåndklæde.

ººº Om de to instruktører ººº
Carla Schack stråler af energi, hvad end hun gør som danselærer, DJ eller sanger. Hun er født i Rio de Janeiro i Brasilien og har taget hjemlandets kultur med sig til Danmark, hvor hun selv har danset og arbejdet med børnekoncerter og danseundervisning gennem flere år. Hun elsker at interagere med børnene i øjenhøjde og lader hendes begejstring for kulturen skinne igennem på tværs af aldre.

Benjamin Vinding (kendt som Mestre Espiga) har gennem en årrække været med til at udbrede brasiliansk kultur og capoeira i Danmark. Kulturen forelskede han sig i på gentagne, længerevarende trænings- og studieture under sin uddannelse til idræts-socialpædagog, og arbejder i dag som musiker og faglærer i idræt på Paul Petersens Idrætsinstitut. Benjamin går som underviser op i at blande leg, læring og engagement, hvor det først og fremmest skal være sjovt at være med.

ººº Eventet kort ººº
Hvad: Børnesamballadebaderave
Hvor: Vandkulturhuset i DGI Byen
Hvornår: 17. februar kl. 16-17:30 (adgang til omklædning fra kl. 15.30)
Pris: Voksen 65,- og børn 50,-

Carla Shack
Benjamin Vinding
gunner møller pedersen

Foto: DGI Byen