Strøm søger praktikanter

Vil du være med til at kæmpe for elektronisk musik i Danmark? Strøm søger praktikanter vinter/forår 2019.

* Grafik og web
* PR
* SoMe og content

Strøm samler og styrker den elektroniske musik i Danmark. Vi laver raves i metrotog, koncerter i kirker, disko på skøjter, forskning i elektronisk musik, workshops og masterclasses samt undervisning i skoler og på universiteter. Vi arbejder året rundt i hele landet, og i 2018 producerede vi 200 aktiviteter for over 20.000 gæster. Vi favner lokale såvel som internationale artister og arrangører, og præsenterer alt fra klubmusik til alternative niche-stilarter med et stringent fokus på kvalitet og inklusion.

Hos os bliver du kastet ud på det dybe vand, men vi skal nok være din redningskrans. Du kommer til at prøve meget, lære endnu mere, og i det hele taget være med i mange spændende projekter. Du kommer til at få egne opgaver, eget ansvar, masser af tempo, måske endda tid til fordybelse, og ikke mindst en sprød omgang glade og proaktive kollegaer. Vi løfter altid i fælles flok og forventer, når det presser på, at også du giver en hånd med til stort og småt.

Det er ikke et krav, at du er ekspert eller professor i elektronisk musik – men du skal elske musik generelt, mennesker, by og kultur og have lyst til at lytte, lære, gide og kæmpe sammen med os for den elektroniske musik i Danmark. Du skal have basis-erfaring med Google Drive, Podio og/eller WordPress. Og endelig bedes du forinden ansøgning læse vores målaftale 2017-2020 for baggrundsviden.

I første halvdel af 2019 søger vi tre praktikanter inden for kommunikationsområdet. Se de tre opslag herunder. Praktikken er ulønnet. Vi er fleksible i forhold til din uddannelses opbygning – både i forhold til praktiklængde og -periode, der som udgangspunkt ligger i januar-juni 2019.

Har du spørgsmål må du hjertens gerne kontakte os. Vi opfordrer alle uanset køn, alder, etnicitet og uddannelsesmæssig baggrund til at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning på info@stromcph.dk. Der er løbende ansøgningsfrist.

Kærlig hilsen,
Strøm

 

Praktikopslag: Kommunikation – Grafik og web

Du bliver en del af en af Strøms vigtigste opgaver; at kommunikere og formidle elektronisk musik. Vi kommunikerer både snævert og bredt, til undergrundsmiljøer og til hr og fru Danmark. Vi kommunikerer i et stærkt grafisk udtryk både online og i tryk.

Her skal du eksempelvis bidrage med:
– Grafisk identitet i samarbejde med Strøms grafiker og kommunikationsafdeling.
– Grafisk produktion af salgsmateriale, præsentationer, oplæg til fonde med videre.
– Grafisk produktion af outdoor i form af plakater, abribus, flyers, street promo med videre.
– Hjemmeside, grafisk arbejde og løbende vedligehold.
– Tryksager, herunder dialog med partnere, indhent af tilbud, krav og formater og lignende.
– Produktion af merchandise og lignende grafiske produkter.
– Webgrafik til SoMe, hjemmeside med videre.

Din baggrund:
Du har for eksempel erfaring med InDesign, Photoshop, WordPress, SEO, tryksager, kampagner, merchandise med videre
og/eller er
studerende inden for mediegrafik, digital media, webintegrator, webudvikling, animation, visuel kommunikation, grafisk fortælling, digital media, mediegrafiker, visuel kommunikation, virksomhedskommunikation, brand and communications management, kommunikation og digitale medier, It, communication & new media, mediaology, medievidenskab, graphic communication design, kommunikationsdesign, visuelt design eller andre lignende uddannelser.

 

Praktikopslag: Kommunikation – PR

Du bliver en del af en af Strøms vigtigste opgaver; at kommunikere og formidle elektronisk musik. Vi kommunikerer både snævert og bredt, til undergrundsmiljøer og hr og fru Danmark. Vi kommunikerer blandt andet via et intensivt PR-arbejde, som indbefatter primært skriftlig kommunikation via en række kanaler og formater.

Her skal du eksempelvis bidrage med:
– Pressemeddelelser, -pitches med videre.
– Diverse SoMe-tekster (for eksempel til facebook-events)
– Salgsmateriale, præsentationer, oplæg til fonde og lignende.
– Journalistisk materiale til Strøm Magasin
– Kronikker, læserbreve og branche-/politiske debatter med videre.
– Nyhedsbreve
– Spørgeskemaer, publikums- og deltagerundersøgelser med videre.

Din baggrund:
Du har eksempelvis erfaring med tekstproduktion, skriftlig kommunikation, blogs, journalistik, kulturpolitik samt eventuelt databehandling og udarbejdelse af spørgeskema og andre former for brugerundersøgelser.
og/eller
er studerende indenfor for eksempel journalistik, kommunikation, natur- og kulturformidling, virksomhedskommunikation, brand and communications management, kommunikation og digitale medier, It, communication & new media, dansk, retorik, moderne kultur og kulturformidling, anvendt kulturanalyse, kognition og kommunikation eller andre lignende uddannelser.

 

Praktikopslag: Kommunikation – SoMe og content

Du bliver en del af en af Strøms vigtigste opgaver; at kommunikere og formidle elektronisk musik. Vi kommunikerer både snævert og bredt, til undergrundsmiljøer og hr og fru Danmark. Vi kommunikerer blandt andet gennem alle de sociale medier, og vi arbejder med content fra egne og partneres produktioner og platforme.

Her skal du eksempelvis bidrage med:
– Dokumentation i form af for eksempel foto, video, lyd med videre, i samarbejde med blandt andet Strøms foto-team, kommunikationsafdeling og partnere.
– Produktion af content – det er et plus, hvis du allerede har erfaring med at producere/optage content i form af for eksempe, mini-videoer, koncerter, talks med videre.
– Vedligehold af SoMe samt -afrapportering ift. strategi.
– Samarbejde med en række partnere vedrørende content og SoMe-strategier.

Din baggrund:
Du har erfaring med eksempelvis content-produktion (foto, video, audio, digi med videre), SoMe-kampagner og -data, vlogs, streams og/eller andre formater, har lyst til at producere f.eks. streams og optagelser af koncerter, talks og dj-sæts med videre
og/eller
studerende indenfor for eksempel digital media, mediegrafiker, film & tv, visuel kommunikation, grafisk fortælling, journalistik, kommunikation, virksomhedskommunikation, brand and communications management, kommunikation og digitale medier, It, communication & new media, medieproduktion og ledelse, brand and communications management, mediaology, film- og medievidenskab, graphic communication design, kommunikationsdesign eller andre lignende uddannelser.

Udgivet 20. december 2018