Strøm x SPOT

Dato

11.05.2018

Tidsrum

21.00-04.00

Sted

Radar

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Strøm er tilbage på SPOT Festival, og kuraterer Radars fredag aften- og natteprogram. Vi er stolte over at kunne præsentere nogle af de mest spændende nye elektroniske artister fra Danmark. Programmet byder på både showcase-koncerter og DJ performances af de sprødeste nye artister fra det elektroniske univers.

LIVE
Khalil – H20P
Nikolaj Vonsild, frontmand og sanger i både When Saints Go Machineog Cancer, er med sin sviende og engleblide falset en af de mest genkendelige stemmer på den danske musikscene. Med trioen Khalil – H20P præsenterer han sin mest kompromisløse vision til dato. Udover Vonsild består de af Simon Formann – kendt fra Yen Towers og Lower – og Villads Klint aka Minais B, og sammen byder Khalil – H20P på bidende autotunevokaler og en naturkraft af eksperimentelle synthbølger. Debutpladen The Water We Drink udkom på pladeselskabet posh isolation august sidste år.

Astrid Sonne
Astrid Sonne, hvis musikalske baggrund ligger i den klassiske musik, spiller beatløs elektronisk musik uden kick drum, stortromme eller bas, som blander bratschstykker med synth, samples og computergenererede lyde i hvad der giver et både storslået, smukt og aggressivt udtryk. Hun spillede en af de stærkeste koncerter underStrøms Trans Metro Express i november, og udkom med sit debutalbum Human Lines på pladeselskabet Escho i Februar.

Ecstasy In Order
Ecstasy in Order udspringer af det uafhængige musikkollektiv, Vellness Plader, der fra 2016 har været toneangivende på den danske undergrundsscene. Deres helt specielle genresammensætning, der lever i grænselandet mellem den elektroniske musik og rockmusikken, gør Ecstasy In Order til et band der formår at rykke dansegulvet op med roden og kaste publikum turbulent ind i natten.

DJ
Kenton Slash Demon b2b Kasper Marott
Kenton Slash Demon er et af de bands, som Strøm har fulgt gennem længere tid. Under sommerens Strøm Festival slog de sig sammen for eksempel sammen med arkitekterne Lenschow og Pihlmann om at lave en unik audiovisuel koncert, hvor deres både organiske og futuristiske lyd spillede sammen med arkitekternes lysinstallation. Til deres koncert teamer de op med vennen Kasper Marott, som desuden spillede support under selvsammen Strøm Festivalkoncert.

Troels Hass
Troels Hastrup aka Troels Hass er en af de helt centrale figurer på den københavnske elektroniske musikscene. Ud over at være ejer og grundlægger af Percy Records – en pladebutik på Nørrebro, udelukkende dedikeret til elektronisk musik og alle dens afarter – spiller Hastrup både DJ-sets med blandt andre Fast Forward Productions og er booker for både PHONO festival og medlem i booking-gruppen Proton.


NB: Adgang kun med SPOT-armbånd