Fuzzy fylder 80 med urpremiere i Cisternerne

Dato

07.10.2019

Tidsrum

19:00-19.30 + 20:00-20:30 + 21:00-21:30

Sted

Cisternerne

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Kom til enestående musikalsk urpremiere i lige så enestående omgivelser når Fuzzy fejres på Frederiksberg i anledning af sin 80 års fødselsdag!

”Underjordiske klange og tilstande” hedder værket, der (selvfølgelig) er skabt af fødselaren til messingblæsere og slagtøjsspillerne fra Copenhagen Phil, computer og 14 højttalere og tænkt som en ”foranderlig lydverden, som man bevæger sig ind og ud af, og hvori ens oplevelse af stykket hele tiden ændrer sig, fordi man ikke står stille på ét sted og lytter, men er i bevægelse.”

Og det er skabt til et rum, der er lige så unikt som Fuzzy selv: Cisternerne dybt under Søndermarken. Herfra fik København engang sit vand, men hvor der nu skabes kunstoplevelser ud over det sædvanlige. Rummet bliver en del af oplevelsen i sig selv, og publikum kommer selv til at forme oplevelsen ved at bevæge sig rundt i rummet under koncerten.

Det er Copenhagen Phil, Frederiksbergmuseerne og Strøm, der har bestilt værket og står bag fejringen. Alle tre institutioner har hjemme på Frederiksberg, hvor også Fuzzy har boet og virket i en menneskealder. Så det føles naturligt at fejre ham i hans hjemby – og selvom det er Fuzzy, der er fødselaren – er det musikelskerne, der får gaven.