Status: Strøm Festival 2020

Som konsekvens af COVID-19 kommer vi ikke til at kunne afholde Strøm Festival 2020 som planlagt. Vi vil nu bruge vores energi på at retænke vores planlagte arrangementer, så vi kan bringe musikken ud til så mange som muligt og fortsat støtte op omkring det danske, elektroniske musikmiljø.

Alle os i Strøm er naturligvis vanvittigt skuffede, da vi havde glædet os til at kunne præsentere en masse banebrydende artister i nytænkende og vilde omgivelser til august, men i sidste ende kommer vores alles sundhed selvfølgelig i første række. 

“Vi arbejder lige nu på højtryk på at finde på alternative måder og formater at præsentere og dele nogle af de musikoplevelser, vi havde planlagt. Dertil vil vi fortsat gøre vores bedste for at støtte det danske, elektroniske musikmiljø, hvor mange arrangører og artister lige nu går en usikker og udfordrende fremtid i møde,“ siger direktør i Strøm Frederik Birket-Smith. 

Stay tuned – vi kommer løbende til at melde noget mere konkret ud om vores planer for den nærmeste fremtid. Vi glæder os til igen at kunne samles om musikken med jer alle sammen.

Yderligere information:
Bjarke Due Gunslev, kommunikationschef i Strøm: bjarke@strm.dk
Kommunikationsafdeling: press@strm.dk

Foto: Flemming Bo Jensen