Strøm Live: Larry Heard (US)

Dato

10.08.2018

Tidsrum

19.00-22.00

Sted

KPH Volume

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Hvis du kan lide housemusik, eller egentlig blot elektronisk musik, så er der ingen vej uden om. Måske kan du nikke genkendende til navne som Fingers, Inc., Mr. Fingers, Loosefingers – en sand pionér og levende legende gæster Strøm og KPH Volume.

Larry Heard
Houselegenden Larry Heard var en af hovedskikkelserne bag udbredelsen af housemusikken fra Chicago i 1980’erne – både i den indflydelsesrige gruppe Fingers, Inc. og som soloartist under forskellige aliaser, med Mr. Fingers som et af de mest kendte. Smooth produktioner med lange instrumentale passager og sjælfulde vokalarrangementer er kendetegnende for hans stil, og for elskere af elektronisk musik i almindelighed og housemusikken i særdeleshed er koncerten et absolut must. Det er ikke hvert år at en så stor legende i den elektroniske musik gæster Danmark.

2 Bit Crew
2 Bit Crew er et dansk duo bestående af O.P.T. og C.K. Efter at have udgivet plader på en bred vifte af nationale og internationale pladeselskaber, hovedsageligt i house-genren, startede de deres eget i 2014 – 2 Bit Crew Recordings der sidenhen har været hovedkanalen for duoens musik, udover deres engagement i en perlerække af andre labels og initiativer i deres hjemby Aarhus, såsom Regelbau og No Hands. Deres musik har rødder i en lang række af genrer og inspirationer som går helt til USA, over Italien og videre op i norden.