Strøm Artist Talk – Moses Boyd

Dato

10.08.2018

Tidsrum

15.15-16.30

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Artister

Kæmpetalentet Moses Boyd, som er en af de mest fremtrædende musikere i den nye engelske jazzbølge, sætter sig i sofaen med Strøms egen Fergus Murphy, til en snak om sit kunstneriske virke, den nye engelske jazzscene og dens sammenhæng med andre genrer samt jazzens generelle eksistens i 2018.

Moses Boyd vil give et sjældent indblik i sine inspirationskilder, og hvad tankerne bag nogle af hans tracks er. Hvis du er heldig får du også lov at stille ham et spørgsmål til slut.

Moderator: Fergus Murphy


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.