Strøm Artist Talk – Fatima & Alexander Nut (AFLYST)

Dato

10.08.2018

Tidsrum

16.45-18.00

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Artister

Eventet er desværre aflyst!

Eglo label-boss Alexander Nut og Eglo artist Fatima har både et professionelt og et personligt forhold i forhold til management, udvikling og alt hvad der ellers hører til udviklingen af en artist.

Du kan høre om netop de forskellige aspekter af deres indbyrdes forhold, deres individuelle karrierer og ikke mindst hvordan de hjælper hinanden både musikalsk og som inspirationskilder.

Du kan også få et indblik i nogle af de overvejelser man kan gøre sig som artist, når man vælger at gå efter et major label fremfor et indie label.


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.