Producer i en Pandemi: Mød ELOQ og Lille Høg

Dato

13.08.2020

Tidsrum

19:00-20:00

Sted

H15, Halmtorvet 15, 1700 København

Isolationen har påvirket alle dele af vores liv – dette gælder selvfølgelig ikke mindst kunstnerne, som er blevet tvunget til at reevaluere, hvordan de går til deres musik. 

I forlængelse af Strøms besøg i producerne ELOQ og Lille Høgs respektive studier (link til event), rykker vi snakken ind i den virkelige verden i form af en uformel Q&A med de to troldmænd på scenen. Her får du mulighed for at spørge ind til alt fra teknik og inspiration til morgenrutiner og isolation. Vi forsøger desuden at finde svar på, hvordan rollen som producer og musiker generelt ser ud på den anden side af corona. 

  • Lokation: H15
  • Tidspunkt: Torsdag 19-20
  • Lineup: ELOQ og Lille Høg
  • Pris: Gratis

Om Strøm Festival: 

Strøm har i 13 år i træk fyldt byens rum i København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger alt fra åbne pladser til mørke natklubber – fra monumentale kirker til offentlige gader. Alt sammen for at skabe banebrydende oplevelser med elektronisk musik. I år er det pga. coronakrisen af gode grunde en smule anderledes, men det stopper os ikke fra at skabe nye koncepter og begivenheder.

Strøm Festival 2020 foregår fra d. 12. – 15. august 2020 – både fysisk og digitalt.

Tak til vores partnere og bidragsydere Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Heineken, Tuborgfondet, William Demant Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.