Producer i en Pandemi: I Studiet med ELOQ og Lille Høg

Dato

13.08.2020

Tidsrum

10:00

Sted

Online

Isolationen har påvirket alle dele af vores liv – dette gælder selvfølgelig ikke mindst kunstnerne, som er blevet tvunget til at reevaluere, hvordan de går til deres musik. 

For produceren ELOQ har det betydet et skridt længere ind i Abletons egne standardfunkrioner og et skridt væk fra ideen om, at det kræver en uoverskuelig mængde gear og plugins for at kunne lave et track. For Ableton kan i virkeligheden sygt meget. Især hvis man er klar til at bruge funktionerne på en måde, de måske ikke var tiltænkt. Hvem siger f.eks., at man ikke kan lave et helt track kun med feedback-noise?

Også produceren Lille Høg har opdaget nye musikalske veje under COVID-isolationen. 

Han har brugt de sidste par måneder på at lave musik hjemme i stedet for i studiet, og det har ændret hans tilgang til sin musik. For som han siger: “Når man går i studiet vil man lave et hit, når man er derhjemme chiller man bare“. Det har ført til eksperimenter med at lave analoge samples på en gammel båndoptager, som han derefter har smidt ind på computeren og lavet musik med. 

Til denne masterclass giver Lille Høg og ELOQ en guidet tur gennem deres hjemmestudier, og viser hvordan du selv kan få mere ud af Ableton og komme i gang med at lave dine egne analoge samples til dit næste track.

  • Lokation: Online
  • Tidspunkt: Torsdag d. 13/8 kl. 10
  • Lineup: ELOQ og Lille Høg

Om Strøm Festival: 

Strøm har i 13 år i træk fyldt byens rum i København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger alt fra åbne pladser til mørke natklubber – fra monumentale kirker til offentlige gader. Alt sammen for at skabe banebrydende oplevelser med elektronisk musik. I år er det pga. coronakrisen af gode grunde en smule anderledes, men det stopper os ikke fra at skabe nye koncepter og begivenheder.

Strøm Festival 2020 foregår fra d. 12. – 15. august 2020 – både fysisk og digitalt.

Tak til vores partnere og bidragsydere Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Heineken, Tuborgfondet, William Demant Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.