Strøm Anbefalinger: Pernille Krog Mogensen

Med 40 forskelige events, koncerter, talks mm. kan det være svært at navigere rundt i de forskellige Strøm-begivenheder. Vi synes selvfølgelig, man skal komme til dem alle sammen, men har man nu alligevel brug for en hjælpende hånd til vælge, så fortvivl ej. Vi har nemlig fået nogle kyndige Strøm-venner til at give deres top 3 anbefalinger ved dette års Strøm festival.

Den næste, der her kommer med sine varmeste Strøm anbefalinger, er Pernille Krog-Mogensen. Pernille har i mange år været musikchef på Strøm festival, og hendes entusiastiske support af elektronisk undergrundsmusik har haft stor indflydelse på at udbrede kendskabet til denne musikkultur. Udover at have været involveret i Strøm i mange år, har Pernille arbejdet med mange forskellige projekter alt sammen centreret omkring musik. Derudover har Pernille selv DJ’et på velkendte klubber som Tresor, Culture Box, Suicide Circus og Jolene blandt andre og spillet side og side med artister som Paula Temple, AnD, Demdike Stare, Adam X, Morphosis, Ben Sims, DJ Richard m.fl.

Udover nedenstående anbefalinger kan man høre Pernille snakke om Strøm festival i hendes faste program Mango Drive på Heartbeats radio.

Strøm live: Fatima & The Eglo Live Band, Moses Boyd & Athletic Progression: ”Det her er nok den varmeste anbefaling fra min side. Generelt er Strøm line-uppet super skarpt i år, men personligt har jeg haft en crush på Fatima i LANG tid, så jeg glæder mig dødsensmeget til at opleve både hende og Eglo-bandet live. Derudover er Athletic Progression nok et af Danmarks mest velspillende bands, og Moses Boyd er for syg på de jazztrommer jo. Skoldhed Frederiksberg-anbefaling herfra!”

Strøm Rave: Smerz Præsenterer: ”Smerz-pigerne er for seje, så kort kan det siges. De producerer iskoldt men samtidig hjertevarmt, feminint, originalt, udfordrende og moderne elektronisk klubmusik, og så har de inviteret nogen topseje chicks med denne aften. Lena Willikens er en vanvittig fed DJ og producer, og ligeså forholder det sig med Solid Blake og Isabella. Hot!”

Strøm Knowledge: ”Sideløbende med musikprogrammet præsenterer Strøm også en lang række workshops og artist talks mv., hvor du bl.a. kan lære hvordan du laver 3D mappede visuals, du kan diskutere ny dansk musikradio, du kan lære at bygge dit eget soundsystem og du kan høre røverhistorier fra årets optrædende artister, bl.a. Dam-FunK, Fatima & Alexander Nut og italo-masteren Daniele Baldelli. Og meget mere. Listen & learn kids!”

”Derudover skal du SELVFØLGELIG også forbi kongen af deep house aka Larry Heard, jeg så ham på Dimensions Festival i 2016 og det var virkelig smukt. Floating Points er også på plakaten. Og Dam-FunK! Og Alexander Nut! Og Suzanne Kraft & Jonny Nash! Det er virkelig et fedt program i år.

Gør også dig selv den tjeneste at tage forbi Frederiksberg Rådhustårn. Det er topgrineren og topmærkeligt at høre Kraftwerk, Bjørn Svin eller Daft Punk fortolket til klokkespil; Joanna Stroz er for vild.”

Words: Pernille Krog Mogensen & Christiane Tetzlaff

Foto: Flemming Bo Jensen