Strøm x Jolene: Tama Sumo & Lakuti

Dato

02.08.2017

Tidsrum

22-04

Sted

Jolene

Facebook event

Event på Facebook

Artister

Officiel Strøm 2017: Rulledisko efterfest

Jolene Bar & Strøm præsenterer:

Line-up
→ Tama Sumo
→ Lakuti
→ Gejser

En aften i Chicago-housens tegn. Strøm og Jolene har inviteret to af de mest respekterede house-DJs lige nu: Tama Sumo & Lakuti.

Tama Sumo

En af de ting som klub-mastodonten Berghain/Panorama Bar i Berlin er mest kendt for, er deres resident DJs. Tama Sumo har gennem hele klubbens levetid været en del af det DJ-team, der har løftet klubben. til hvor den er i dag. Hun er kendt for at være en af de der artister, som ikke gør så meget væsen af sig på scene, og heller ikke udgiver den ene plade efter hinanden, men som har en unik evne til at tage et dansegulv til nye niveauer. For Tama Sumo er det at være DJ ensbetydende med at være tæt på publikum uden at tale med dem, give dem hvad de vil have og på samme tid holde sine egne musikalske principper højt. Således kan Tama Sumo og hendes plader få frit løb og fortrylle ethvert dansegulv. 

Lakuti

Siden starten af 90’erne, hvor et gammelt teater i en forstad til hjembyen Johannesburg blev omdannet til en natklub, har Lakuti haft fingrene nede i en perlerække af elektroniske projekter – alle af respektindgydende kvalitet. Legendariske undergrundsfester Süd i tæt parløb med Portable/Bodycode, to succesfulde pladeselskaber, et bookingbureau, vokalhjælp til andre artister, klubaftener på Panorama Bar og ikke mindst er hun blevet en af de DJs, som kan få selv den mest kyniske danser op fra barstolen. Lakutis pladevalg indenfor housegenren er exceptionelt, og erfaringen fra alle elementer af scenen gør hende til en af de mest respekterede.