Strøm Workshop – Soundsystems and music quality

Dato

11.08.2018

Tidsrum

16.00-18.00

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Få en introduktion til teknikken og ånden bag lydsystemer. Stan Nastev fortæller om lydsystemets betydning for at skabe den magiske stemning, som man finder på natklubber og til raves. Til sidst vil han demonstrere hvordan dårlig lyd er en dårlig oversættelse af kunstnerens intention og hvordan den ødelægger musikoplevelsen.


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.