Strøm Talk – Ny dansk musikradio – Mellem public service og niché

Dato

09.08.2018

Tidsrum

17.00-18.30

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Efter at radioen er blevet digitalt og har fundet vej til internettet, så er mulighederne pludseligt uendeligt store for at lave præcis den radio, som savnes på FM-båndene. Men er medielandskabet gearet til det? Hvad sker der, når alternative musikgenrer siver fra DR og over på nichékanaler på nettet? Og findes der overhovedet midler til at understøtte alternative radiostationer? Det vil dagens panel, bestående af flere af folkene bag tidens største radiosucceser, forsøge at give svaret på.

Moderator: Rasmus Poulsen


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.