Strøm Talk – Elektronisk musik i medierne

Dato

09.08.2018

Tidsrum

15.00-16.30

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Den elektroniske musik kæmper for at indtage en plads i det danske mediebillede. Som Strøm, Roskilde Festival og Lydværks ambitiøse rapport ‘Undersøgelse af elektronisk musik i Danmark’ også viser, så er et af hovedproblemerne, at mainstream-musikken fylder for meget i medierne. Men har den elektroniske musik overhoved brug for mere anerkendelse i de brede medier, eller er det en ny, stærk dansk platform for elektronisk musik, der er behov for? Ved dagens arrangement vil et panel debattere hvor de gode historier i det elektroniske musikmiljø er, hvad miljøet selv kan gøre for at blive mere synligt og om der overhoved kommer noget godt ud af en øget medieinteresse.

Panel: 

Anna Ullman, Weekendavisen
Nikolaj Jakobsen aka SUGAR – Fast ForwardFast Forward Productions
Bjarke Due Gunslev, Strøm

Moderator: Mads Bjerregaard

Hvor: Strøm Lab

Pris: Gratis


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.