Strøm Rave 3/3: Fast Forward Productions

Dato

05.08.2017

Tidsrum

22:00 - 07:00

Sted

KPH Enghavevej 80, 3. sal, 2450 Copenhagen, Denmark

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Strøm Rave samler progressive aktører fra det danske elektroniske klubscene til tre klubevents i KPH Volume. De tre arrangementer præsenterer forskellige afarter af elektronisk musik, og forsøger at skabe autentiske og originale kluboplevelser.

Line Up
→ Taken LIVE (SE)
→ Madalba (IT)
→ Neri J
→ Sugar B2B Victor Palsby
→ Tine Valentin

Fast Forward Productions

Hårdt, mørkt, troværdigt og frit!
Fast Forward Prouctions holder raves, der tager dig tilbage til de gamle ravedage i 90’erne, hvor technoen stadig var spæd. Holdet bag, Nikolaj Jakobsen og Lukas Højlund, har formået at engagere en hel bevægelse til deres events, som sjældent har de største navne på plakaten. I stedet præsenterer de et stærkt sammentømret hold af lokale artister med få, dog velvalgte, udenlandske navne.

Fast Forward blev dannet i december 2015 med et mål om at præsentere et nyt take på DIY ravekultur. Her er social engagement i centrum ved at anvende aktivister fra det omkringliggende samfund, som hjælper med at puste liv i deres arrangementer. Det er et erklæret mål for Fast Forward at forsøge at skabe ”safer spaces” på venues. Sexisme, rasisme, homofobi og transfobi tolereres ikke.


For 11. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger byens urbane rum – fra åbne vidde pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til dynamiske transportmidler. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.

Strøm Festival foregår fra d. 2. – 5. august 2017.
Mange tak til vores partnere Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Statens Kunstfond og Heineken.