Strøm Rave 2/3: Footwork

Dato

04.08.2017

Tidsrum

23:00 - 05:00

Sted

KPH - Enghavevej 80, 3. sal, 2450 Copenhagen, Denmark

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Strøm Rave samler progressive aktører fra det danske elektroniske klubscene til tre klubevents i KPH Volume. De tre arrangementer præsenterer forskellige afarter af elektronisk musik, og skaber alle autentiske og originale kluboplevelser.

Line Up
→ Derrick Carter (US)
→ Mark Seven (UK)
→ Sousa/Schmidt

Footwork

Tilbage i 2014 manglede Mads Schmidt, Rune Svenningsen og David Sousa et nattekoncept i København, hvor både musikken var i fokus, men der samtidig var plads til alle – uanset alder, køn, baggrund og ikke mindst dansestil. Det resulterede i Footwork, der slog sine første folder som torsdagsklub på ydre Nørrebro i på Sigurdsgade.

Over to år senere er Footwork rykket til Pumpehuset, men bibeholder stadig samme grundessens: Kompromisløs dansegaranti med et musikalsk udtryk, der bevæger sig mellem disko og house. Dansegulvet, kærligheden og samværet er i centrum. Ingen er for grimme, for høje, eller for rødhårede. Alle må være med – også dig – men kun hvis du danser.


For 11. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger byens urbane rum – fra åbne vidde pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til dynamiske transportmidler. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.