Strøm Rave 1/3: Riotville Records

Dato

03.08.2017

Tidsrum

22:00 - 05:00

Sted

KPH - Enghavevej 80, 3. sal, 2450 Copenhagen, Denmark

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Strøm Rave samler progressive aktører fra det danske elektroniske klubscene til tre events i KPH Volume. De tre arrangementer præsenterer forskellige afarter af elektronisk musik, og skaber alle autentiske og originale kluboplevelser.

Line Up
→ Pegboard Nerds
→ Snavs
→ The Frederik
→ ZOOKEEPERS
→ Stoltenhoff

Pris:
100,- kr. + gebyr i forsalg
120,- i døren

Riotville Records

Med udgangspunkt i EDM-genren, dog med en forkærlighed for trap, har Riotville Records formået at sætte dansk elektronisk musik på verdenskortet. Alle tre artister har alle turnéret intensivt i Europa, imens Pegboard Nerds lige er hjemvendt fra en 25 shows stor US-tour. Også Snavs har spillet flere shows i det amerikanske. I hurtigt kig de tre artisters streaming platforme vil gøre de fleste andre danske artister blå i hovedet af misundelse. Deres store internationale outreach til trods er de stadig relativt ukendte navne herhjemme.

Riotville Records startede på et hotelværelse i Paris. Snavs og hans manager var enige om, de manglede en platform, hvor de kunne udgive de mere skæve eksperimenterende tracks, som ikke passede ind til de etablerede pladeselskaber. En platform hvor det ikke handlede om at passe ind i et system eller forsøge at lave kommercielle succeser. Senere er The Frederik kommet til som partner, og pladeselskabet har deres korte levetid på under halvandet år allerede udgivet over 40 tracks.


For 11. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger byens urbane rum – fra åbne vidde pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til dynamiske transportmidler. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.

Strøm Festival foregår fra d. 2. – 5. august 2017.
Mange tak til vores partnere Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Statens Kunstfond og Heineken.