Strøm præsenterer: Safer Spaces

Dato

03.05.2019

Tidsrum

15:00 - 15:45

Sted

Radisson Blu Hotel - Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus, Denmark

Nattelivet kan opleves som lovløst og være et utrygt sted at opholde sig for mange. Klubber, barer, festivaler og koncertvenues befinder sig i en gråzone, når det kommer til at regulere folks opførsel overfor hinanden og folk får ofte overskredet deres grænser. Men hvordan kan man skabe tryggere rum for folk i nattelivet?

Strøm sætter i 2019 fokus på Safer Spaces og vil igennem en række artikler, debatter og workshops belyse problemstillingerne ved den danske gå-i-byen-kultur og metoderne til at skabe tryggere rum i nattelivet.

Panelet består af:
⋆ Bjarke Due Gunslev (Moderator), Kommunikationschef for Strøm
⋆ Anna Gunvor Hyttel, stifter af Club Mafia
⋆ Christina Bilde, kommunikationschef for Roskilde Festival
⋆ Kenneth Cockwhore, DJ
⋆ Tim Andresen, medejer af Culture Box

Om panelet:

Bjarke Due Gunslev, kommunikationschef for Strøm
Bjarke Due Gunslev er kommunikationschef for Strøm, som gennem festival, koncerter og raves arbejder med at udbrede den elektroniske musik. Han har tidligere arbejdet som kulturjournalist, og har skrevet for blandt andre Berlingske og Dagbladet Information og har lavet lavet radio for Radio24Syv og DR.

Anna Gunvor Hyttel, stifter af Club Mafia
Anna Gunvor er nattelivsaktivist og stifter af Club Mafia, som er et nyt initiativ, der arbejder med at skabe et trygt og inkluderende natteliv. Club Mafia arbejder allerede sammen med en række af Danmarks førende technofestarrangører og sørger for, at der bliver kørt god stil på dansegulvet og at gæsterne ikke oplever diskrimination og sexisme.

Kenneth Cockwhore, DJ
Kenneth Cockwhore har været en del af det københavnske natteliv i mange år som den ene halvdel af DJ-duoen, Cockwhore & Macho. Kenneth DJ’er også solo, har arrangeret et hav af fester og har ofte udtalt sig om køns- og minoritets-politiske emner.

Tim Andresen, medejer af Culture Box
Tim Andresen har DJ’et siden 1986 og er i dag både ejer af pladeselskabet What Happens og medejer af den københavnske technoklub Culture Box. Han har arrangeret fester gennem flere årtier, har spillet i hele verden og har modtaget af hav af priser for sit musikalske arbejde. Få har haft så stor indflydelse på dansk festkultur som Tim Andresen.

Christina Bilde er talskvinde hos Roskilde Festival og medlem af festivalens direktion, hvor hun har det overordnede ansvar for den strategiske kommunikation. I de seneste år har Christina Bilde været tæt involveret i Roskilde Festivals indsats inden for krænkende adfærd, som i 2018 blev udfoldet under navnet Orange Together.