Strøm Artist Talk – Danielle Baldelli ‘Cosmic Club’

Dato

09.08.2018

Tidsrum

20.00-21.30

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Artister

Diskotek-musikkens historie er kortere end du kan forestille dig. Hvis man går tilbage til starten i de sene 70ere i Italien, så træder særligt et navn frem: Danielle Baldelli.

Danielle Baldelli var en af hovedkræfterne i nytænkningen af selve diskotekskulturen med den legendariske Baia Degli Angeli klub. Da Italo Discoen endeligt bragende afsted i 80erne, blev han en ægte folkehelt på den italienske scene. Til denne talk modereret af Fergus Murphy, tidligere hos Red Bull Music Academy, kan du hører om ikonets vej til toppen, de tricks han opfandt og de chancer han tog på vejen.  

Moderator: Fergus Murphy


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.