Strøm 2017: Rulledisko

Dato

02.08.2017

Tidsrum

16:00 - 22:00

Sted

Kødbyen, 1711 København

Facebook event

Event på Facebook

Artister

Line-up
Ge-ology (US)
Mikkel Brask (DK)

Er du født i en forkert tid? Eller kan du bare godt lide glimmer, firehjulede rulleskøjter og disko?

For tredje år i træk er det atter blevet tid til at støve rulleskøjterne og knæbeskytterne af. Strøm hylder de legendariske rullediskoteker, og omdanner vores allesammens kødbyens flæsketorv til et glitrende rulleskøjte-paradis. Bag pulten er to ægte vaskeægte pladenørder, der spiller alt den disko, du ikke vidste, du elskede.

Ge-ology

Ge-ology er en af de absolut mest respekterede disko-DJ’s på den internationale klubscene lige nu. Kendt for sine skarpe tekniske evner og store samling af sjældne diskovinyler holder han med garanti asfalten brandvarm med 4-on-the-floor rytmer. Som producer har han arbejdet med sværvægtere som Mos Def, Talib Kweli, Jill Scott, De La Soul og endda en ung Tupac Shakur. I 2015 producerede han én af de større undergrundsnumre “Moon Circuitry” på Theo Parrish’ legendariske Sound Signature pladeselskab.

Mikkel Brask

Mikkel er en unik, lokalt og internationalt respekteret pladesamler og -vender. Han er en af få DJs, der flyves over landegrænser, udelukkende fordi han er en hamrende talentfuld DJ – ikke fordi han har store produktioner bag sig. Han er især kendt for genrehoppende dj-sets med udgangspunkt i diverse afarter af diskogenren.

Dato: Onsdag d. 2. august
Tid: 16-22
Sted: Flæsketorvet, Vesterbro
Gratis entré

Alle er velkomne til at rulle med, og hvis du medbringer dine egne rulleskøjter, er det helt gratis. Hvis du dog ikke kan passe dine egne længere, kan rulleskøjter lejes direkte på pladsen.

Efterfesten bliver som sædvanlig holdt af dødskødstrekanten: Mesteren & Lærlingen, Bakken & Jolene.