Strøm 2017: Kenton Slash Demon (live) VS Lenschow & Pihlmann

Dato

04.08.2017

Tidsrum

20:00 - 22:00

Sted

KPH - Enghavevej 80, 3. sal, 2450 Copenhagen, Denmark

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Kenton Slash Demon teamer op arkitekterne Lenschow & Pihlmann til en unik koncertoplevelse, der bygger bro i mellem musik og arkitektur. Få en forsmag på kommende Kenton Slash Demon udgivelser, når duoen live præsenterer splinternyt materiale.

Musik: Kenton Slash Demon (LIVE)
DJ: Kasper Marott
Installation: Lenschow & Pihlmann
Pris: 150,- kr. + gebyr

Kenton Slash Demon’s lyd er lige dele organisk og futuristisk, og deres indlysende færdigheder tager produktionerne længere end den typiske ramme og dramaturgi for et standard klubtrack. Deres lyd formår på fineste vis at forbinde overgrund og undergrund, og resonerer lige så godt på klubben som på hjemmeanlægget.

Denne koncert kommer dog ikke til at ligne noget, du har oplevet fra Kenton Slash Demon før. Duoen har teamet op med arkitekterne Lenschow & Pihlmann for at skabe et enestående sceneshow, som samtænker musik og arkitektur. De to musikere står overfor hinanden – omringet kun af maskiner uden brug af computere. Duoen omkranses af en stål konstruktion der er koblet til maskinerne på scenen således, at den bliver en aktiv del af duoens performance, og skaber en aktiv audiovisuel oplevelse for publikum.

Kenton Slash Demon består af Silas Moldenhawer og Jonas Kenton, der begge også er medlemmer af det elektroniske popband When Saints Go Machine


For 11. år i træk fylder Strøm Festival København og Frederiksberg med elektronisk musik. Vi bruger byens urbane rum – fra åbne vidde pladser til de mørke natklubber, fra monumentale kirker til dynamiske transportmidler. Alt sammen for at matche den musikalske æstetik med et passende miljø.

Strøm Festival foregår fra d. 2. – 5. august 2017.
Mange tak til vores partnere Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Statens Kunstfond og Heineken.