Strøm 2017: Gigi Masin + Wilson Tanner

Dato

02.08.2017

Tidsrum

19:00 - 22:00

Sted

Vor Frelsers Kirke Christianshavn - Sankt Annægade 29, 1416 Copenhagen, Denmark

Facebook event

Event på Facebook

Billet

Køb billet

Artister

Vor Frelsers Kirke danner ramme om to fantastiske ambientkoncerter under Strøm Festival 2017.

Line-up
→ Gigi Masin (IT)
→ Wilson Tanner (AU)

Gigi Masin

“I have my family life, I have my job, and when I make music, I make it in the attic for myself.”
Gigi Masin’s musik bliver ofte kaldt for spirituel, delikat og ærlig. Masins debut album Wind fra 1986 har længe været en eftertragtet skive for alverdens vinylsamlere – især efter kunstnere som Björk og Nujabes samplede fra det. I 2014 genudgav det fremadstormende label Music From Memory en række af hans værker, hvilket vakte en fornyet interesse i Masins musik. Den finesse og oprigtighed som Masin lægger i sin musik er svær at sætte ord på. Det er en helt særlig blanding af obskur popsensibilitet og en evne til at skabe stemninger, der sløver perceptionen og tager lytteren på en tidsløs og overjordisk rejse mod det uendelige og videre.

Wilson Tanner

Det australske duo Wilson Tanner bestående af A.R.T Wilson AKA András Fox og John Tanner AKA Eleventeen Eston, laver sonisk musik, der fortolker solen, havluften og den blå himmel. De kombinerer en forkærlighed for field recordings og simple melodier med elementer af housemusik og new age-atmosfærer.
Wilson Tanners første og eneste udgivelse “69” tiltrak stor opmærksom på ambientscenen. Med referencer til new age-helte som Brian Eno begik duoen en album, der på fornemmeste vis fortolkede organiske og naturlige stemninger. Små klarinetmelodier bliver opvartet af finurligt klaverspil og kun monumentalt afbrudt af synthteksturer og små percussionstykker.

Strøm Festival foregår fra d. 2. – 5. august 2017.
Mange tak til vores partnere Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Statens Kunstfond og Heineken.