Strøm ​Workshop – Sampling i praksis

Dato

08.08.2018

Tidsrum

16.45-18.15

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Hvilke økonomiske hensyn skal du tage, når du sampler?

Hvordan sampler du lovligt og med god stil – og hvad sker der, hvis du gør det ulovligt?

Ophavsretsjurist Kianoush Yazdanyar, formand for Musiker Retshjælpen og næstformand for Elektronisk Musik Danmark, præsenterer konkrete, håndgribelige facts og værktøjer for den samlende elektroniske musiker.

Husk at tilmelde dig på vores Facebookevent – vi har kun 25 pladser. Det er gratis, og Elektronisk Musik Danmark giver aftensmad, drikkevarer og snacks.

Moderator:Kianoush Yazdanyar

Entre: Gratis ved tilmelding


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.