Skøjtedisko på Frederiksberg

Dato

02.12.2017

Tidsrum

17:00-22:00

Sted

Skøjtebanen v. Frederiksberg Runddel

Facebook event

Event på Facebook

STRØM SKØJTEDISKO 2017

Er du født i det forkerte årti? Eller kan du bare godt lide glimmer, is og disko?

De sidste tre år har Strøm hyldet de legendariske rullediskoteker med vores vildt populære rulledisko i Kødbyen, og nu er det tid til at kaste lidt kærlighed over på Frederiksbergs charmerende isskøjtebane. Så grib dine skøjter og kom med, når Strøm inviterer til skøjtedisko på Frederiksberg Runddel til et soundtrack bestående af alt den disko, funk, soul og boogie, du ikke vidste, du elskede.

Forvent non-stop kærlighed på isen og i DJ-pulten. ⚡️

Line-up
→ The Mighty Zaf (UK)
→ Master Fatman (DK)
→ Cockwhore & Macho (DK)

The Mighty Zaf
The Mighty Zaf, Z Chowdry, ZAF, Zaf LoveVinyl – den legendariske pladesamler Zafar Chowdry har mange aliasser. Udover at være en ivrig samler er Zaf både resident DJ på Sun Splash Festival i Tyrkiet, og har siden 2014 ejet Love Vinyl – en pladebutik i Shoreditch, som blev kåret af The Vinyl Factory til at være en af Londons ti bedste. DJ’s, producere og samlere fra hele verden køber fra Love Vinyl og kommer forbi og vender plader i butikken. Hans edits er elsket, han har lavet compilations til BBE Records, og han er en af de mest respekterede samlere af disco, soul og boogie.

Master Fatman
Entertainer, DJ, sanger, kunstner, tv-vært, instruktør, levende legende – Morten Lindberg blev kendt som Master Fatman i 1986, og har siden da været en af landets mest efterspurgte DJs på klubber, til festivaler, events og andre fester. Master Fatmans pladesamling spænder fra tyske schlagere og disko til det mest svedige, sorte 70’er funk og groovy jazzmusik, og kører også i fast, rytmisk rutefart mellem Brasilien, Indien og Jamaica.

Cockwhore & Macho
Ægteparret Kenneth Ruus Blakensteiner Nielsen og Mads Simon Martinussen, bedre kendt som Cockwhore & Macho, har spillet DJ-sets sammen i snart syv år. Duoen spiller kompromisløs disko og faghouse. Hver anden måned kan du finde dem til deres månedlige klubaften WERK IT på Bakken i Kødbyen.

Alle er velkomne til at skøjte med, og hvis du medbringer dine egne skøjter, er det helt gratis. Hvis du ikke kan passe dine egne længere, kan skøjter lejes direkte på pladsen.

Hvad: Strøm Skøjtedisko
Hvem: Master Fatman, Cockwhore & Macho, The Mighty Zaf
Hvor: Skøjtebanen v. Frederiksberg Runddel
Hvornår: Den 2. december 2017, 17:00-22:00

_____________________________________________________

Strøm er støttet af Statens Kunstfond, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune..