​Strøm Workshop – Sådan lever du af elektronisk musik som arrangør

Dato

08.08.2018

Tidsrum

18.45-21.15

Sted

Strøm Lab - Slagterhusgade 1

Hvordan begynder du at tjene penge på dine arrangementer?

Hvilke praktiske værktøjer bruger du til at håndtere din økonomi?

Og hvad gør du ved stressen over risiko for tab, skæve arbejdstider og et kunstnerisk arbejdsmiljø med sine helt egne særpræg?

Vi samler et panel, der giver dig svarene på disse spørgsmål, samt en masse konkrete tips til at komme i gang med at leve af at være arrangør.

Husk at tilmelde dig på vores Facebook-event – vi har kun 25 pladser. Det er gratis, og Elektronisk Musik Danmark giver drikkevarer og snacks.

Panel: TBA

Entre: Gratis ved tilmelding


Strøm Knowledge

Strøm Knowledge er der, hvor du kan lære om alt fra 3D mapping til opbygning af lydsystemer, der, hvor du kan møde nogle af de aktuelle Strøm-artister og der, hvor du kan lytte til og diskutere med personer på og omkring den elektroniske musikscene  i Danmark. Strøm Knowledge er kort sagt der, hvor du kan blive klogere og der, hvor du kan hjælpe andre med at blive det. Strøm Knowledge foregår året rundt.

Strøm Artist Talks: Til Strøm Artist Talks kan du møde aktuelle Strøm-kunstnere fra ind- og udland, som fortæller historier eller deler ud af deres viden.

Strøm Talks: Til Strøm Talks sættes relevante emner på dagsordenen, gennem paneldebatter og talks.

Strøm Workshops: Til Strøm Workshops kan du lære omkring en af de mange elementer, der findes omkring musik. Det kan være alt fra scenedesign, over modular-synthesizers og til fondsansøgninger.